dissabte, 11 de febrer del 2017

Novetats bibliogràfiques

Podeu trobar a la biblioteca les següents novetats:

1. Train Kids, de Dirk Reinhardt.

"El millor llibre que he llegit en tota l'ESO", en paraules d'un estudiant de 3r d'ESO. Us recomanem la lectura d'aquest llibre.
.
Aquesta novel·la, ara de lectura obligatòria de castellà a 3r d'ESO, està basada en fets reals. Train Kids és el nom que reben els 50.000 joves que cada any abandonen el seu país d'orígen (Guatemala, Hondures i El Salvador) amb l'objectiu d'arribar als Estats Units, creuant tot Mèxic en tren.

La traductora del llibre, Montserrat Franquesa, vindrà al nostre institut el dia 20 de febrer. Farem al voltant d'aquest llibre un taller de traducció alemany-català per als alumnes de 3r d'ESO de primera llengua alemany a la biblioteca. A més, hi haurà una xerrada en castellà a la Sala Miró per a tots els alumnes de 3r.

Podeu obtenir més informació sobre el llibre a la notícia que en va fer RTV Vilafranca i a la notícia de El País.

2. Harry Potter i el llegat maleït, de JK Rowling.

Basada en una història original de JK Rowling, Harry Potter i el llegat maleït és la vuitena història en la sèrie de Harry Potter i és la versió que s'ha portat al teatre.

Aviat trobareu a la nostra biblioteca també el llibre en anglès.

En aquesta ocasió, Harry Potter s'ha fet gran i el seu fill petit intenta alliberar-se del pes d'un llegat familiar que no ha volgut mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada